Velkommen til Global Sport Danmark.

Vi er din specialist omkring atletik og atletikudstyr, alt fra træningsudstyr og  pigsko i verdensklasse. Vi arbejder konstant med at udvikle vores sortiment for at tilbyde nøjagtigt, hvad du leder efter.

Alle, der arbejder med os, har mange års viden og erfaring inden for atletik, dels som elite-atleter, men også som en coach / leder på verdensplan. Dette betyder, at vi ved nøjagtigt, hvad der passer til dit formål, og du kan derfor stole på, at du får det rigtige udstyr til dine særlige behov. 

Vi arbejder kun med de bedste producenter i verden af både sko og beklædning og gear. Dette betyder, at du altid kan stole på, at du  får det  udstyr, der opfylder alle krav og regler.

 

Vores Produkter

Blandt det atletikudstyr vi sælger er primært fra ATE samt NELCO,der har produceret atletikudstyr siden 1942, som vi har eksklusive rettigheder til. Desuden Polanik, der er en af verdens førende producenter af atletikmaterialer. 

Omkring pigsko arbejder vi i øjeblikket med Nike, Adidas, Puma og Brooks. Vi tilbyder også allround sko fra vores helt eget brand, Soul. Med disse store spillere i ryggen ved vi, at du får sko, der er af højeste kvalitet, og du kan med tillid stole på, at du får vellavede sko, der er egnet til atletik

Desudover kan vi også tilbyde løsning til enkelt events og aktiviteter som fx. skolernes motionsdag, atletikmærke stævner, hvor man som skole eller klub af leje forskellige pakkeløsninger inden for bevægelse og atletik.